De Bastidon 305 is een huis in de zon. Van ontbijt tot diner kunt u op het grote terras wonen of zonnebaden op het grote solarium, dat niet wordt beperkt door een schoorsteen. In aanvulling op de toegang via de externe trap heeft een comfortabele toegang vanuit de mezzanine door het grote raam, dat overigens veel licht in huis brengt.

Degenen die van koken houden, zullen zich hier thuis voelen. Een inductiekookplaat met 4 platen, roestvrijstalen potten, blenders en messen zijn op verschillende manieren verkrijgbaar. De ingebouwde oven vergroot de mogelijkheden. Verder heeft het huis een vaatwasser, koelkast, wasmachine, 2 stofzuigers, een op de mezzanine, een strijkplank en een aparte vriezer.

Voor media-entertainment is er een draaibare 32-inch tv in de woonkamer, een mini-stereosysteem met cd-speler en USB-poort voor uw eigen media op een stokje. Op de tussenverdieping is er ook een satelliet-tv en het Media Center met dvd-speler. Het Mediacenter bewaart veel films en muziek. Je kunt ook je eigen bronnen aansluiten via USB. Telefoon met Europa Flat en internettoegang via WLAN maken het apparaat compleet.

Het gebruikelijke in de kleine slaapkamer van Bastidons is volledig opnieuw ontworpen om optimaal gebruik te maken van de kamer. Het bed met 2 lattenroosters heeft zeer goede latex enkele matrassen. De kussens voor het terrasmeubilair zijn opgeborgen in de bedboxen. Voldoende ruimte is te vinden in de bovenkastjes voor het opbergen van kleding. Ook op de slaapbank op de mezzanine kan het goed rusten.

De badkamer in de 305 is waarschijnlijk uniek ruim. De gebruikelijke douche wordt naast de deur uitbesteed, zodat u een hoog niveau van comfort in ruimte en voetafdruk voor zijn gebruiksvoorwerpen heeft. De douche heeft 1 m².

Op het buitenterrein is alles beschikbaar, wat men wenst op vakantie: stabiele strandstoelen, parasols, en voor de zeer warme dagen zonwering en buitendouche op het terras. De irrigatiemachine zorgt voor het welzijn van de planten. De Cabanon, alleen van buitenaf toegankelijk, is geschikt voor het parkeren van fietsen, koffers, wijnkisten en andere grote artikelen.

 
 
Powered by Phoca Gallery